چگونه مشکل بوت نشدن گوشی سامسونگ را حل کنیم؟

ساخت وبلاگ

گاهی اوقات دستگاه اندرویدی ما قابل راه اندازی و بوت شدن نیست و با یکسری خطاها روبرو می‌شویم در این مواقع اکثراً همه‌ی ما نگران شده و به قول معروف دست و پای خود را گم می‌کنیم. در واقع علت بروز این چنین خطاهایی در حین بوت و راه اندازی گوشی می‌تواند خطای سخت افزار، نرم افزار یا firmware (میان افزار: یعنی ترکیبی از نرم افزار و سخت افزار) باشد. این مقاله که در دو بخش ارائه می‌شود در ابتدا شما را با چگونگی تشخیص این خطاها آشنا کرده و در بخش دوم آموزش: چگونه مشکل بوت نشدن گوشی اندرویدی خود را حل کنیم؟ راه حل هریک را بیان خواهیم کرد. درضمن ابزارهایی را برای کمک به حل این خطاها به شما معرفی می‌کنیم با نکست همراه باشید.

مشکل پس از به‌روزرسانی

برخی از کاربران پس از به‌روزرسانی اندروید به نسخه جدیدتر با مشکل غیر قابل استفاده شدن یا عدم بوت دستگاه خود روبرو می‌شوند. پس از به‌روزرسانی اندروید یا به دلایل مختلفی ممکن است گوشی شما به یک آجر تبدیل شود! بله اصطلاح آجر (Brick) زمانی استفاده می‌شود که گوشی اندرویدی شما قابل استفاده نیست و تبدیل به یک تکه آجر شده است. برخی از کاربران تصور می‌کنند با مشاهده هر نوع خرابی باید در اولین گام به سراغ فلش کردن گوشی اندرویدی با یک رام جدید بروند، منتها این احتمال وجود دارد که برنامه نصب شده (برنامه فلش کردن) روی کامپیوتر شخصی موفق نشود گوشی هوشمند را شناسایی کند یا فایل‌های اصلی سیستم‌عامل آسیب دیده و اندروید به درستی اجرا نشود. بهتر است پیش از آن‌که به سراغ نصب یک رام پیشرفته بروید، در ابتدا از گزینه recovery یا bootloader گوشی برای حل مشکل استفاده کنید.

چگونه از راه انداز بوت اندروید استفاده کنیم؟

یک راه انداز به کاربران اجازه می‌دهد که قسمت‌های مختلف قابل بوت شدن یا (پارتیشن‌ها) را از سیستم عامل در اختیار داشته باشند این به کاربران این امکان را می‌دهد که بین بوت بازیابی یک پارتیشن یا سیستم عامل به دلخواه و با توجه به نیاز انتخاب کنند. وقتی که سیستم عامل نمی‌تواند بوت شود برنامه راه انداز می‌تواند سیستم عامل را به تنظیمات کارخانه باز گرداند.

با گزینه‌های بازیابی یا راه انداز می‌توان کش دستگاه را پاک کرد. پاک کردن کش سیستمی که دچار مشکل شده است درست شبیه اجرای راه انداز است. با این حال هر دستگاه تولید شده ابزار و ویژگی‌های متفاوتی دارد. یعنی شما هیچ دو دستگاه اندرویدی را پیدا نمی‌کنید که راه اندازهای یکسان داشته باشند. در عکس زیر منو راه انداز گوشی Moto X 2014 را می‌بینید همان طور که دیده می‌شود گزینه‌های متعددی در منو راه انداز وجود دارد که شاخص‌ترین آن گزینه تنظیم مجدد کارخانه است.

چه ابزارهایی برای Unbrick کردن یک گوشی اندرویدی نیاز است؟

خوشبختانه ابزارهایی که برای حل مشکلات نرم‌افزاری استفاده می‌شوند؛ همان ابزارهایی هستند که برای روت و فلش کردن رام گوشی استفاده می‌شوند. مهم‌ترین بخش داستان یک بازیابی سفارشی است. افرادی که گوشی خود را روت کرده‌اند به احتمال زیاد این ابزار را نصب کرده‌اند، اما احتمال رونویسی یا پاک شدن آن وجود دارد. اگر محبور هستید دو مرتبه ابزار فوق را نصب کنید، پیشنهاد می‌کنیم ابزار TWRP را نصب کنید.

 TWRP یک ابزار قدرتمند است که به سادگی قابل استفاده بوده و برای بیشتر دستگاه‌های محبوب عرضه شده است. در مرحله بعد شما به Fastboot و ADB نیاز دارید.

این ابزارها در بیشتر مواقع برای روت کردن و فلش کردن استفاده می‌شوند و شما می‌توانید هر دو ابزار فوق را از سایت Android Developers دریافت کنید.

بازگشت به تنظیمات کارخانه در یک دستگاه غیر قابل بوت

نخست دستگاه را خاموش کنید، دکمه power و دکمه کم کردن صدا (volume down or volume up) را فشار و نگه دارید این دکمه‌ها را تا زمانی نگه دارید که گوشی یک لرزش یا ویبره بدهد خواهید دید که وارد منو راه انداز اندروید می‌شوید.

شاید منو راه انداز گوشی‌ها متفاوت باشد اما همه دارای یکسری گزینه‌های اصلی و یکسان هستند

بازیابی به تنظیمات کارخانه یا Factory Reset را با استفاده از دکمه کم و زیاد کردن صدا و power انتخاب کنید. تنظیمات دستگاه به حالت اولیه کارخانه بر می‌گردد سپس دستگاه را مجدد راه اندازی کنید.

 

هشدار: اگر custom ROM را نصب کرده‌اید، بیشتر احتیاط کنید شما نباید از راه انداز یا بازیابی برای تنظیم مجدد کارخانه استفاده کنید، ریست کردن دستگاه در چنین مواقعی، باعث غیر قابل بوت شدن دستگاه شما می‌شود.

اگر می‌خواهید سیستمتان را تغییر بدهید، تنظیم مجدد کارخانه را از طریق custom recovery انجام بدهید.

توجه داشته باشید که کلیدهای volume همیشه به عنوان کلیدهای جهتی عمل می‌کنند.

چگونه ماژول‌های Xposed را از طریق منوی ریکاوری غیر فعال کنید؟

اگر نمی‌توانید از ADB push استفاده کنید، یکی از راه‌حل‌های زیر را امتحان کنید.

روش زیر اجازه می‌دهد تا Xposed را از طریق recovery غیر فعال کنید.

به ریکاوری رفته و سپس به مسیر Advanced و سپس Terminal command بروید.

2. فایلی به نام زیر بسازید.

 /data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/disabled

3. گوشی را راه‌اندازی مجدد کنید.

https://tormoz.niloblog.com/p/1/

این روش مانع از آن می‌شوند تا ماژول‌های Xposed آغاز به کار کنند و مشکل به شکل مقطعی برطرف می‌شود. برای فعال کردن دومرتبه ماژول‌ها می‌توانید به منوی ریکاوری رفته و گزینه File Manager را استفاده کرده و فایل modules.list که در مسیر زیر قرار دارد را حذف کنید.

/data/data/de.robv.android.xposed.installer/conf/

4. گوشی را راه‌اندازی مجدد کنید.

عمومی...
ما را در سایت عمومی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : احمدی بازدید : 185 تاريخ : پنجشنبه 18 فروردين 1401 ساعت: 17:45

لینک دوستان

خبرنامه